Focsani

Pe 15 septembrie ora 19.00 va asteptam la un concert fantastic al Trupei VUNK in parcarea Centrului Comercial Focsani Mall!

La concert vom da startul unui concurs si punem in joc un telefon mobil Samsung S 7 oferit de Focsani Mall si Arsis! Atat participarea cat si inscrierea la concurs sunt gratuite iar cand vom da start concursului va trebui sa accesati www.focsanimall.ro si in zona de concurs de pe site sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra, numarul de telefon mobil si adresa de email pentru a va putea contacta.
Va rugam sa introduceti doar date de identificare reale, deoarece premiul se va inmana in urma validarii numarului de telefon si al adresei de email.

Pe 16 septembrie va asteptam la un spectacol de teatru de papusi de la ora 18:00 in zona de restaurante a centrului comercial, asa cum mereu v-am obisnuit. De aceasta data este randul MOTANULUI INCALTAT sa il gazduim cum se cuvine!

Pe 17 septembrie de la ora 18:00 va invitam la BUBBLE MAGIC SHOW, spectacol cu baloane de sapun sustinut de Claudia Stroe, renumita pentru numerele senzationale demonstrate in cadrul emisiunii Romanii au talent!

 

Bacau

Hello Shopping Park va invita duminica,17 septembrie, ora 12:00 la un spectacol de magie cu baloane uriase de sapun sustinut de Claudia Stroe, finalista concursului Romanii au Talent. Vom continua programul cu o reprezentatie de teatru de papusi “Motanul Incaltat”. Va asteptam cu drag!