Clienți

Portofoliul curent de clienți și background-ul profesional al membrilor echipei noastre oferă o expertiză complexă în mai multe domenii de activitate.

SPLIT lucrează sau a lucrat cu clienți care operează în general în zona de FMCG, HORECA, fashion sau auto. NEPI, Carrefour, Cora, Auchan, Resolute Lar sunt câțiva dintre clienții cu care SPLIT lucrează în mod trandițional.

De asemenea, expertiza noastră merge și către zona de entertainament, unde creăm concepte diferite pentru fiecare client în parte. Datorită profesionalismului echipei noastre, majoritatea artiștilor români de calibru internațional participă la evenimentele noastre. INNA, Andra, Delia, sunt doar câteva nume de pe scena românească care ne aleg ca parteneri în concerte tocmai pentru că ne caracterizează profesionalismul.

CSR

La SPLIT, noi credem că responsabilitatea civică începe cu cei care chiar au nevoie. În business-ul nostru, vrem să fim un partener responsabil pentru cei care ne oferă încrederea. Acesta este motivul pentru care am creat Best Foto Fest, un eveniment pentru Asociația Persoanelor cu Deficiențe de Vedere, astfel reușind să adunăm suma de 50.000 EURO pentru operații.

Descarcă prezentarea